telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na samotné téma Týdne přírodních věd a technických předmětů, který před nedávnem úspěšně na MGO proběhl, již bylo mnoho řečeno a napsáno. Jsem rád, že ohlasy jsou nesmírně pozitivní a že letošní již třetí ročník nejen nabídkou, ale i odbornou úrovní opět posunul laťku interdisciplinárního vzdělávání na MGO o hodný kus výše.

Nelze osobně poděkovat všem těm desítkám přednášejících a jmenovat všechny vysokoškolské, vědecké a odborné instituce, které se do projektu zapojily. Využívám proto této zprostředkované možnosti a poděkování „vyslovuji“ netradiční, ale o to zřetelnější formou.

To, že měl náš „Týden“ u žáků Matičního gymnázia velký ohlas, nejlépe dokládá následující střihový dokument.  Autorem celého dokumentárního snímku, od samotného dramaturgického záměru až po technickou realizaci, je Jan Honeiser, žák sexty B.

Pokud, dámy a pánové, tedy všichni vy, kteří jste svými odbornými přednáškami (a bylo jich více jak 60) dokázali probudit takový zájem o přírodovědné a technické obory, potřebujete hmatatelnější důkaz vašeho úspěchu, tak sledujte pečlivě reakce a nefalšovaný zájem vašich posluchačů.  Jsem učitelem 25 let a vím, že tohle je jediný skutečný parametr dobře odvedené kantorské práce. To je největší ocenění a poděkování, kterého lze dosáhnout. (A že to není opravdu jednoduché a snadné, ví každý, kdo se před žáky dnes a denně staví.)

Následující dokument proto přijměte jako poděkování studentů Matičního gymnázia za váš osobní vklad disciplínám, kterým jste zasvětili svoji odbornou kariéru.

V Ostravě dne 17. prosince 2014

Mgr. Ladislav Vasevič

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top