telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

I v letošním školním roce jsme pořádali fotografickou soutěž, které se mohli zúčastnit všichni žáci naší školy. Nejlepší práce byly vystaveny na vernisáži fotografií v galerii „Kratochvíle“ SPŠei.  První kategorie byla určena žákům nižšího gymnázia a ve druhé soutěžili studenti vyšších ročníků.

 

Vítězkou v první kategorii se stala Kateřina Vrbová z kvarty B s fotografií nazvanou „ Chuť vítězství“. Druhé místo obsadila Hana Kroupová opět z kvarty B se snímkem „ Na dosah“. Jako třetí se umístila Nela Vyvlečková z primy A.

Ve druhé kategorii zvítězil Štěpán Wilkus ze septimy B s fotografií „ Barvy v pohybu“, druhé místo obsadila Linda Hanzlíková z 2. A, třetí byly studentky 3. A, Helena Kopelová  se snímkem „ Do výšin“ a Karolína Jurásková s „ Rovnováhou“

Organizátoři soutěže, Ing. Adam Dragona a Mgr. Alena Tesařová, předali žákům nejen diplomy letošního ročníku fotografické soutěže, ale i velmi pěkné ceny, které sponzorovalo Občanské sdružení „Přátelé MGO“- unie rodičů, pedagogů, žáků a příznivců MGO.

Součástí vernisáže byl doprovodný hudební program, který zajistila Mgr. Markéta Šňupárková. Moderování se téměř profesionálně chopil student  MGO Jan Honeiser ze sexty B.

Velmi nás potěšilo, že se akce v hojném počtu zúčastnili nejen žáci, ale i celé vedení MGO, zástupci učitelského sboru MGO, SPŠei a hosté z řad široké veřejnosti.

Poděkování patří ing. Jaroslavu Královi, řediteli SPŠ elektroniky a informatiky a zástupkyni ředitele Mgr. Jarmile Halškové za poskytnutí výstavních prostor i za spolupráci. Děkujeme také paní Márii Ščasné ze Školního informačního centra SPŠei, která velmi ochotně pomohla s organizací celé vernisáže.

Věříme, že další ročníky fotografické soutěže budou přinejmenším stejně zajímavé a studenti se do této akce rádi zapojí.

 

Zpracovala: Mgr. Alena Tesařová

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top