telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Žák tercie B Martin Vaněk se již řadu let věnuje atletickému víceboji (halovému sedmiboji) a letos se mu výsledky opravdu podařily.

Na Mistrovství Moravy a Slezska vybojoval zlato, na Mistrovství ČR stříbro. Nutno podotknout, že ačkoli je sportovec tělem i duší, přípravu do školy a docházku rozhodně nezanedbává, z čehož máme radost, protože se potvrzuje, že naši studenti dokáží maximálně zužitkovat své nadání a zároveň i příležitost získat kvalitní vzdělání na naší škole. Do budoucna přejeme hodně dalších úspěchů a také věříme, že sport i studium na naší škole budou Martinovi přinášet stále radost a pocit uspokojení z dobře vykonané práce.

Napsali o něm:

"V samotném mistrovství republiky ve vícebojích měli Ostravané jedno velké želízko v ohni. Martin Vaněk nezklamal a v kategorii žáků prohrál jen s jediným soupeřem. Na druhou příčku, a tím i stříbrnou medaili, potřeboval v pětiboji 4129 bodů. Za prvním Dominikem Holubem z Kolína zaostal o 75 bodů." (Chodci brali na šampionátu tři medaile, vícebojaři přidali další  14.2.2016)

"Dvě stříbrné medaile z poměrně zajímavé kombinace disciplín si naopak z dalších závodů ve vítkovické hale odvezl vícebojař Martin Vaněk. Před týdnem ovládl moravské mistrovství v sedmiboji, tentokrát zkusil své štěstí v sólo závodech, konkrétně ve skoku o tyči (331) a běhu na 300 m (39,47). Třetí cenný kov nakonec ještě přidal jako člen štafety na 4x200 m, kde společně s Hrdličkou, Hrabovským a Hreňkem doběhli na třetím místě." (Deset medailí z mistrovství Moravy a Slezska žactva 30.1.2016)

"A právě v žákovské kategorii se ostravský klub dočkal jediného titulu, který výkonem 3960 bodů v halovém sedmiboji vybojoval Martin Vaněk." (Na šampionátu vícebojařů se dařilo těm nejmladším  24.1.2016) Vše na www.atletikavitkovice.cz

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top