telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vážení přátelé Matičního gymnázia,
představovat dnes již několika generacím našich absolventů paní profesorku Mgr. Miroslavu Pavlínkovou je jistě zbytečné. Během své dlouholeté profesní kariéry je spjata s Matičním gymnáziem tak bytostně, jak jen je v jednom krásném a důstojném lidském životě možné. Za její vynikající pedagogickou činností jsou dnes již stovky nadšených „francouzštinářů“, kteří ovládli nejen jazyk, ale díky paní profesorce také šarm a grácii její milované Francie. Dosti příznačně a výstižně to vyjádřil při jedné z mnoha akcí, které paní profesorka pro naše žáky organizuje, člen francouzské delegace, ten jen tak mimoděk konstatoval: „V osobnosti paní profesorky je více francouzského, než v mnohých rodilých Pařížankách“.
Je pro nás poctou vám všem oznámit, že dne 12. prosince 2016 předá paní profesorce Mgr. Miroslavě Pavlínkové francouzský velvyslanec v České republice pan Charles Malinas při slavnostním setkání významné francouzské státní vyznamenání – Řád akademických palem s hodností rytíře.
Paní profesorce Mgr. Miroslavě Pavlínkové také naše Matiční gymnázium děkuje za její vynikající práci a nadšení pro obor
a k tak významnému ocenění paní profesorce upřímně gratulujeme.

Ladislav Vasevič

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top