telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na začátku dubna se v areálu Slezské univerzity v Opavě uskutečnila mezinárodní matematická soutěž pro pětičlenné týmy středoškoláků s názvem NÁBOJ.

Žáci soutěžili ve dvou kategoriích Junior a Senior a cílem bylo během 120 minut vyřešit co nejvíce úloh, takže hlavně v závěru soutěže žáci doslova vystřelovali se správným řešením směrem k hodnotící komisi a soutěž tak měla neskutečně silný náboj. V Náboji nejde o bezhlavou aplikaci již nabytých vědomostí. Úlohy vyžadují jistou dávku invence a důvtipu.
Z naší školy se v letošním ročníku zúčastnily dva týmy v kategorii Junior a jeden tým v kategorii Senior. V průběhu celých 120 minut se náš tým z kategorie Junior držel na prvních pozicích a nakonec v celkovém pořadí obsadil skvělé 6. místo. Ze všech zúčastněných ostravských škol byl na vynikajícím 2. místě! Ve srovnání 138 škol v rámci celé ČR obsadil 39. místo. Gratulace patří jmenovitě Nikole Macháčové, Kateřině Pařízkové, Josefu Pernicovi, Julii Rafčíkové a Michalu Džuberovi, kteří se zasloužili o tento nádherný výsledek. Děkujeme také ostatním žákům, kteří naši školu v této soutěži reprezentovali.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top