telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Již třetím rokem se naši studenti pravidelně zúčastňují celorepublikové argumentační a rétorické soutěže Debatiáda (www.debatovani.cz). Po loňském úspěchu, kdy se debatnímu týmu ve složení Adam Hanus a Michael Rozsypal z oktávy podařilo zvítězit ve finálovém klání, a získat tak titul nejlepších debatérů republiky, jsme měli ambice i letos.

V krajském kole, které se uskutečnilo 18. 12 2009 ve Frýdku-Místku, reprezentovali naši školu v nižší kategorii (prima–kvarta) členové debatního kroužku, jenž na našem gymnáziu funguje pod vedením zkušeného debatéra Matěje Bendy ze sexty. Příjemným překvapením pro nás bylo 3. místo, které v tvrdé konkurenci starších soutěžících získaly Dung Phanová a Sára Wranová z primy.

Úspěšní jsme však byli zejména ve starší kategorii (vyšší gymnázium) – na 2. místě se umístila Anna Málková a Matěj Benda ze sexty a překrásné 1. místo získal debatní tým ve složení Filip Hanus a Jakub Novák rovněž ze sexty. Ti budou také reprezentovat naši školu a kraj ve finálovém kole, které se uskuteční 22.–23. 1. 2010 v Praze. Oběma soutežícím přejeme mnoho úspěchů.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top