telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pondělky 26. dubna, 3. a 10. května 2010 se staly hracími dny pro základní část školní florbalové ligy, která se odehrála v tělocvičnách Matičního gymnázia. Po více než deseti letech se podařilo uspořádat za podpory Studentského senátu a kabinetu tělesné výchovy první oficiální mezitřídní turnaj.

Do letošních soubojů se přihlásilo 8 tříd vyššího gymnázia a ligového pavouka doplnila florbalově založená třída kvarta B. Ze systému dvou skupin do velkého semifinále, které se pravděpodobně uskuteční na sportovní den konaný v prostorách Čapkovy sokolovny, postoupily ze „starší“ skupiny týmy 3. A a septimy B. Postupujícími z „mladší“ skupiny jsou pak kvarta B a kvinta A. Na vítěze turnaje čekají zajímavé ceny a odměny. Jednou z nich bude exhibice s maturantským a exmaturantským výběrem. Zájem vyzvat budoucí finalisty projevil i výběr profesorského sboru. Jelikož chceme ze školní florbalové ligy udělat tradici a pomoci tak obnovení Šmeralka Cupu, zvažujeme s „Přáteli MGO“ i zakoupení putovního poháru a konání každoročních víkendových setkání florbalových hráčů a osobností z řad studentů i exstudentů.
Velké poděkování za dobrovolně vykonávaný dozor během uplynulých tří pondělků patří Mgr. Čejkové, Mgr. Kretkové a Mgr. Vasevičovi. Kabinetu tělesné výchovy pak děkujeme za možnost zapůjčení florbalové výstroje.

Sportu zdar, florbalu zvláště!

Florbalová liga 2009/2010 Florbalová liga 2009/2010

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top