telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jako bych měl červnové vyvrcholení premiérového ročníku MGO florbalové ligy ještě v živé paměti. Avšak letní pauza je u konce, týdny tvrdé kondiční přípravy jsou zajisté vstřebány a na dveře nám tak již může zaklepat druhý ročník…

Florbal i ostatní sporty si na Matičním gymnáziu zaslouží velkou pozornost. Fakta hovoří jasně, právě naše gymnázium se může pyšnit ex-studenty, kteří se dnes již pohybují ve špičkovém florbalu, ba dokonce už za sebou mají konfrontace se soupeři na reprezentační úrovni.

Pro jedny motivace dosáhnout minimálně stejných úspěchů, pro další možnost, jak vyplnit volné odpoledne a pobavit se v dobré partě. Florbalová liga je určena zkrátka pro všechny, v nichž dřímá soutěživý a sportovní duch. Letošní ročník je otevřen jen pro třídy vyššího gymnázia, avšak tentokrát je srdečně zván do ligových bojů i výběr profesorského sboru.

Svá družstva můžete přihlašovat do konce září, buďto u Daniela Kunze ze 4. A nebo u Tomáše Babinského ze sexty B. Hrací systém zůstává v zásadě stejný, tzn. 3 hráči v poli + brankář, soupiska je pak omezena na maximálně 8 hráčů. Díky vstřícnosti sekretariátu školy byly florbalové lize uděleny hrací termíny opět v pondělí od 15.00 do 16.45. Změn doznají pouze postupová kritéria a pravidlo o hostování, jež z letošních bojů vymizí úplně.

Pozvánka na letošní turnaj v podobě fotografií z loňských finálových bojů, které zakoupením putovního poháru a tiskem diplomů podpořila i Unie přátel MGO:

spden1
spden1 spden1
spden2
spden2 spden2




Daniel Kunz
Senátní výbor pro sport




ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top