telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ani během poklidné předvánoční atmosféry Voiceband neusíná na vavřínech. Ba naopak, 30. listopadu jsme vystoupili ve Fiducii, kde jsme svým číslem doplnili program večera nazvaného „Milý Františku…“ Celá akce, v režii paní docentky Málkové z Ostravské univerzity, proběhla u příležitosti křtu hrubínovské monografie, které je Iva Málková autorkou.

Dále je na programu Večer bez kusu vkusu, který se od „klasických“ voicebandovských večerů liší především místem konání. Vycestujeme totiž do Prahy, abychom ukázali, co v nás je! Konkrétně vystoupíme v čítárně Unijazzu v pátek 10. 12. 2010 a celá ta sláva propukne v 19 hodin.

Výjezd do Prahy se uskuteční díky mimořádnému finančnímu daru firmy 4P SYSTEM s.r.o., především tedy díky ochotě pana Petra Gajdečky, jemuž tímto mnohokrát děkujeme.

Bude se voicebandovat, číst, hrát a zpívat. Moderování mají na starost Johana Lukovská a Broňa Lehocká, autorská vystoupení Jakub Novák a absolvent Pája Kohn, autorská čtení Markéta Poledníková a absolvent Martin Dytko a voicebandění Adéla Gajdečková, Anička Málková, Broňa Lehocká, Jakub Novák, Johana Lukovská, Nadan Pojer, Natálie Nižňanská, Markéta Poledníková a Vašek Strýček.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top