telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Po půlroce existování, ústavičného zkoušení a koncertování kapela LUNARECHOES, jejíž frontman, Vladislav Uskov, je absolventem našeho gymnázia, konečně vydává své debutové album Ibis, a učiní tak v pátek 13. června 2014 v ostravském klubu Marley na Černé louce.

Mnoho milovníků alternativní a progresivní hudby se tento pátek sejde v klubu Marley, aby společně s kapelou LUNARECHOES oslavili vydání jejich debutové desky. Jelikož jde o alternativní muziku, kapela slibuje ne zcela všední hudební zážitek, ve kterém si každý posluchač téměř libovolného žánru najde to něco, co by ho zaujalo.

Krom toho, jako předkapela zde vystoupí v Ostravě již dobře známí psychedelic blues rockoví HOMUNCULUS, kteří naladí příjemnou atmosféru a připraví publikum na samotný rituál křtu, který proběhne hned po jejich vystoupení.

Ovšem kdo bude osobou, která album Ibis pokřtí, se rozhodli zatajit, a prozradí to až při samotném rituálu...

Takže neotálejte doma při pátku třináctého, ať se vám něco nepřihodí, a raději přijďte podpořit mladé umělce a strávit příjemný večer plný hudby a úsměvů!

Akce započne v 19.00 otevřením klubu, ve 20.00 zapějí HOMUNCULUS své krásné písně a ve 21.00 nastoupí LUNARECHOES, aby pokřtili album a následně ho názorně předvedli...

..tak doražte!

LUNARECHOES
www.facebook.com/lunarechoesofficial

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top