telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Máme radost, že naši žáci využijí znalosti a dovednosti získané nejen v anglickém jazyce dále, například při studiu v zahraniční, a s formalitami i odbornou přípravou na studium žákům rádi pomáháme, protože nás těší, že se každý rok žáci na zahraniční vysoké školy nejen hlásí, ale i dostanou. Jak už jste se na našich stránkách dočetli, loňští absolventi studují například v USA (Patrik Štefek) či v Nizozemí (Alena Křížová). A již nyní víme, že jejich řady příští rok rozšíří Julie Fülepová ze 4. A, která již byla přijata ke studiu na vysoké škole ve Velké Británii na University of Bath obor Politika a mezinárodní vztahy.

 

Gratulujeme! Věříme, že tato vynikající žákyně, která se během studia na naší škole profilovala nejen oborově, ale také lidsky jako člověk nesmírně skromný a zároveň vnitřně bohatý, se v budoucnu přidá k řadě významných osobností, které svůj úspěšný profesní i soukromý život odstartovaly studiem na Matičním gymnáziu.

A co na svůj úspěch říká Julie? „Děkuji všem vyučujícím, kteří mi v průběhu studia byli nejen oporou, ale i inspirací, a jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala Matiční gymnázium.“

Mgr. Nováková

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top