telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Máme za sebou krajské kolo Logické olympiády a ani letos se naši studenti neztratili. Do krajského kola jich postoupilo celkem pět a Marek Týn (OKTB) v něm vylepšil své loňské umístění o čtyři místa. Skončil těsně pod stupni vítězů čtvrtý a s přehledem si zajistil postup do finále, které se uskuteční 1. prosince v Praze. Markovi přejeme ve finále hodně zdaru!

Na webu Mensy České republiky (pořadatele soutěže) si můžete prohlédnout fotogalerii z krajského kola.

Mgr. David Martinák

Máme radost, že naši žáci využijí znalosti a dovednosti získané nejen v anglickém jazyce dále, například při studiu v zahraniční, a s formalitami i odbornou přípravou na studium žákům rádi pomáháme, protože nás těší, že se každý rok žáci na zahraniční vysoké školy nejen hlásí, ale i dostanou. Jak už jste se na našich stránkách dočetli, loňští absolventi studují například v USA (Patrik Štefek) či v Nizozemí (Alena Křížová). A již nyní víme, že jejich řady příští rok rozšíří Julie Fülepová ze 4. A, která již byla přijata ke studiu na vysoké škole ve Velké Británii na University of Bath obor Politika a mezinárodní vztahy.

Slečna Karolína Boháčová ze sexty B v letošním školním roce postoupila do finále soutěže Šumná Ostrava a v nelehké konkurenci kvalitně obsazené soutěže nakonec získala velmi krásné a cenné druhé místo.

Gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

Ve středu 12. listopadu se uskutečnil na gymnáziu Volgogradská turnaj  17. Listopadu ve volejbale starších chlapců.

Dne 4. 11. 2014 se dívčí florbalové družstvo Matičního gymnázia zúčastnilo mezigymnaziálního florbalového turnaje určeného pro žákyně nižšího gymnázia, které tradičně uspořádalo Gymnázium Olgy Havlové.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top