telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vánoční koncert – plakátUskuteční se 21. prosince v 10 hodin v kostele sv. Josefa Dona Bosca v Ostravě.

Na programu budou latinské duchovní kánony, spirituály, lidové písně, moderní melodie, písně z muzikálů a samozřejmě vánoční skladby a koledy.

Účinkovat bude velký pěvecký sbor, dva komorní pěvecké sbory, instrumentální skupina, orchestr a sólisté – vše v podání žáků Matičního gymnázia.

Také v letošním roce rádi přivítáme pedagogy, rodiče, absolventy a přátele našeho gymnázia, z nichž mnozí se na koncertech aktivně podíleli i v minulých letech.

Chtěli bychom s vámi, milí přátelé, sdílet radost z Vánoc a vytvořit příjemnou sváteční atmosféru.

Fotoreportáž bezeslov, ale s překrásnou vánoční atmosférou. (Pro všechny příznivce MGO, kteří nemohou být fyzicky s námi, připravujeme velké překvapení. Sledujte naše internetové stránky.)

V pondělí 10. prosince se uskuteční školní kolo olympiády v českém jazyce. Bude probíhat od dvanácti do čtrnácti hodin (v 5. a 6. vyučovací hodině) v učebnách 3. A a 4. A.

Žádáme účastníky, aby se do učeben dostavili v 11.50, a přejeme jim hodně úspěchů při řešení soutěžních úkolů.

V pondělí 3. prosince 2012 navštívili vybraní studenti našeho gymnázia hru Lebensraum (Životní prostor) Israela Horovitze, kterou má od září 2011 na programu Divadlo loutek. Tato politická fantasie současného amerického autora vznikla v 80. letech 20. století.

Vystupují zde tři herci, kteří s pomocí loutek, nejrůznějších masek, rekvizit a rychlých převleků ztvárňují desítky rolí v různých situacích, na různých místech i v různých časových rovinách.

Dne 6. 12. 2012 (čtvrtek) se ve 14.10 uskuteční další schůzka Sdružení přátel diktátů. Jako obvykle se sejdeme v TA (1. poschodí).

Srdečně zve organizátorka I. Fuxová

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top