telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tropické hodnoty začaly stoupat, dny se krátit a nám studentům začal již dlouho očekávaný poslední týden tohoto školního roku.

Týden, který absolvujeme s klidným vědomím uzavřené klasifikace a který pro nás znamená jakési symbolické rozloučení se školním rokem. Týden, který na našem gymnáziu již tradičně přináší různé školní akce, ať už sportovní či jiné. A díky iniciativě pár studentů třídy SPTB se k těmto událostem letos mohl přidat i historicky první turnaj ve stolním fotbale.
A tak se stalo, že se v pondělí 24.6 v 10 hodin sešlo ve školním vestibulu 18 dvoučlenných týmů připravených soutěžit o putovní pohár, hodnotné ceny, ale hlavně o titul prvních mistrů tohoto turnaje. Tyto týmy přišlo podpořit nemalé publikum z řad studentstva i profesorů, pro které bylo zajištěno i živé promítání jednotlivých zápasů. Turnaj byl hrán švýcarským systémem a každý tým měl možnost předvést své schopnosti v několika kolech. Na třetím místě se po takto náročném a napínavém dni umístili Michael Babušík a Jakub Kolondra z 2.A, druhé místo obsadili Jan Schmidt a Josef Šimůnek ze SPTB a mistry turnaje se stali Jan Hranický a Robert Lyčka opět ze třídy SPTB. Jako účastník této sportovní události a její příležitostný rozhodčí shledávám tuto akci za velice vydařenou jak ze strany organizátorů, tak samotných soutěžících. Atmosféra byla celý den velice přátelská, a i přes občasné technické komplikace bylo vše potřebné zajištěno a zvládnuto na výbornou.
Věřím, že se tedy nejednalo o akci jednorázovou a že se jednou opět sejdeme u tentokráte již druhého turnaje ve stolním fotbale na naší škole.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top