telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

V úterý 26. května jsme měli tu čest přivítat na naší škole paní Pospěchovou, která nyní na krátkou dobu přiletěla z Filipín do Ostravy. Dověděli jsme se spoustu nových informací, které se týkaly vývoje našeho projektu.

 

Musíme začít tou malou skleničkou, kterou vidíte níže na fotografii. Jedná se o nakládané papriky, které jsou vyvážené do každého koutu Filipín. A to hlavní: pokud se díváte pozorně, na skleničce můžete vidět logo našeho projektu! A proč? Pod vedením paní Pospěchové, pod pečetí projektu Helping hand for Guimaras, funguje na Filipínách ekofarma, která produkuje mnoho skvělých a zdravých dobrůtek!

Když už jsme se dosyta nabažili povídáním o jídle, práci a odpočinku na Filipínách, došlo na předávání dopisů. Na další fotce můžete vidět nadšené tváře našich primánek, které dostaly odpověď od dětí! A nejen ony. Také další třídy, které v nejbližší době dopisy obdrží.

Paní Yvoně Pospěchové tímto děkujeme za nádherné povídání, ochutnávku nejsladšího manga na světě a hlavně za její návštěvu!

 

Další fotky a informace naleznete na FB nebo na webových stránkách projektu:

https://www.facebook.com/helping.hand.for.guimaras?fref=ts

http://www.helpguimaras.com/

 

Marcela Neuwirthová

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top