telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ve čtvrtek, 22.1. nám skončila základní část školní florbalové ligy a nyní, jako každý rok, přichází malé zhodnocení a pozvánka na zápasy play-off.

 

Na prvním místě po základní části skončila Oktáva A o pouhý bod před druhou Septimou A. Dále do play-off postoupily třetí Kvinta B, čtvrtá Kvarta A, pátá Sexta A, šestá 2.A, sedmí Kantoři a osmá Kvinta A. Na smolném devátém nepostupovém místě se o bod umístila Tercie B.

Celkový počet vstřelených gólů se zastavil na čísle 334, týmem s nejlepším útokem se stala Oktáva A, která nastřílela 54 gólů. Tentýž tým se může také pyšnit nejlepší obranou základní části - její gólman Vaněk pustil za svá záda pouze 18 gólů.

Novinkou oproti loňskému roku bylo zavedení kanadského bodování nejen pro góly, ale také pro asistence. Na vrchní příčku tohoto bodování se vyšplhal Filip Zaorálek (KVA), který posbíral 39 bodů za 35 gólů a 4 asistence. Za ním na druhém místě skončil Dominik Krayzel (OKTA) s 37 body za 23 gólů a 14 asistencí a na třetím místě se umístil David Hyrš (2.A) s 32 body za 29 gólů a 3 asistence. Hned čtyřem týmům se povedlo, dostat do první desítky bodování dva hráče, konkrétně SEPA, SXA, 2.A a OKTA. Můžeme také vyzdvihnout výkon prof. Martináka, který se v silné konkurenci vyšplhal v tabulce na dvanácté místo.

Nejtrestanější a v podstatě také jedinou trestanou třídou se stala Oktáva se dvěma vyloučeníma.

Klasickým problémem bylo nedostavování se na zápasy, hned 6 zápasů bylo kvůli tomuto problému kontumováno. Další nepříjemností byla malá účast týmů a také to, že dva týmy byly v průběhu ligy vyloučeny, buď na vlastní přání nebo kvůli dvěma kontumacím v řadě. Doufáme, že tyto problémy v budoucnosti nebudou. Další nepříjemností zůstává divácká kulisa - snad kromě zápasu “druháků” s kantory se nám v tělocvičně nesešlo více než 5 diváků; zápasy play-off nám snad přinesou větší fanouškovskou podporu.

Rozlosování zápasů pro play-off

OKTA - KVIA

SEPA - Kantoři

KVIB - 2.A

KVA - SXA

Přijďte do play-off podpořit svůj tým!

Za tým organizátorů, Dominik Krayzel, hlavní představitel ligy.


 

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top