telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dne 17. 12. 2018 se na naší škole konalo okresní kolo šachové ligy škol v kategorii B 6. – 9. ročníků ZŠ a nižších gymnázií.

V tvrdé konkurenci dvanácti týmů družstvo našich šachistů ve složení Tomáš Vaněk, Vojtěch Knettig, Jan Skýpala, Jakub Sládek a Jan Dokoupil v soutěži zvítězili a kvalifikovali se do krajského kola. V krajském kole, které se konalo v Krnově, jsme se dočkali obrovského překvapení, když se naši zástupci umístili na krásném čtvrtém místě z celkového počtu dvanácti týmů.
Stejného dne se na SPŠi Kratochvílova konalo okresní kolo šachové ligy středních škol a vyšších gymnázií. Naši šachisté uspěli i zde a také se kvalifikovali do krajského kola. Tým ve složení Tomáš Oborný, Stanislav Oborný, Vojtěch Žolnerčík a Ondřej Sliška nás v krajském kole ve Frýdku-Místku důstojně reprezentovali a skončili na šestém místě z celkového počtu čtrnácti družstev.
Již tradičně se v předvánočním čase konal Vánoční šachový turnaj. V kategorii mladších žáků zvítězil Tomáš Vaněk a na děleném druhém místě se umístili Stanislav Oborný a Jakub Sládek. Kategorii starších žáků ovládl Tomáš Oborný a na druhém místě se umístil Vojtěch Žolnerčík. Vítězům blahopřejeme.

 

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top