Třída sekunda A, jmenovitě N. Prchlíková, N. Nečasová, J. Suchánková, M. Hrubošová, M. Řehová, K. Foldynová, K. Švihálková, A. Andrlová, S. Papoušková, T. Hanzlíková, se s velkým nadšením zapojila do soutěže o nejnápaditější výrobek z recyklovatelného materiálu, kterou vyhlásilo nákupní centrum Avion Shopping Park ve spolupráci s obchodním domem Ikea.

Úkolem bylo vytvořit, vyfotit a do 7. února 2019 zaslat e-mailem fotografie exponátu vyrobeného z recyklovatelných surovin. Poté vybírala porota 10 nejzdařilejších výtvorů, které budou následně do 28. února fyzicky vystaveny v prostorách nákupní galerie Avion Shopping Park, a veřejnost bude moci do 24. února hlasovat pro nejlepší výrobek.
Děvčata byla ve velké časové tísni, protože musela nashromáždit materiál a vytvořit dílo ještě před pololetními a jarními prázdninami. Ale povedlo se a jejich výtvor s názvem „Krokodýl Freddie, třídní stojan na psací potřeby“ se probojoval mezi 10 nejlepších, bude vystaven v Avionu a nyní již bude o absolutním vítězi rozhodovat veřejnost.
Pevně věříme, že náš exponát přijdou svým hlasem podpořit všichni studenti a vyučující MGO. Mnohokrát děkujeme.