Letos poprvé měli žáci i pedagogové MGO možnost zapojit se do charitativního bazárku a nepropást tak příležitost nakoupit nejen dárky doslova za babku. Výtěžek z prodeje darovaných knih, plátěných tašek, drobné kosmetiky, dekorativních svíček, pokojových květin, domácích sušenek či krásných ručně tvořených náramků a odznáčků pomůže opuštěným pejsků a kočičkám a bude určen na veterinární péči, čipování atd. 
Hlavní aktérky dlouhodobého projektu věnovaného pomoci opuštěným zvířatům Markéta Galková (SB) a Viktorie Křižáková (SB) se rozhodly rozdělit získanou částku 1076,- Kč hned dvěma útulkům – Čtyřlístek pro hafany a Zatoulané štěstí.
Do „Čtyřístku“ také putují deky, granule, hračky a pamlsky, které pejskům darovala Viktorie Zerzoňová (PA). Spolu s neprodanými věcmi z bazárku, které budou tvořit základ povánoční aukce pro opuštěná zvířata, je mají děvčata ze SB v plánu do útulku předat ještě před Vánocemi. Nemalou část finanční pomoci ale bude tvořit i výtěžek ze sbírky, která probíhá dlouhodobě a v níž žáci i pedagogové přispívají do zapečetěné kasičky ve školním bufetu.
Děkujeme žákyním SB Markétě Galkové, Viktorii Křižákové, Luise Quiala a Veronice Poláškové za organizaci bazárku a všem žákům i pedagogům, kteří svým nákupem, finančním příspěvkem či darováním potřebných věcí podpořili nejen samotná opuštěná zvířata, ale také dobrovolníky, kteří se o ně starají a díky naší pomoci jim mohou věnovat více svého času. I vaše pomoc má smysl a děkujeme za ni.

Garant akce: Mgr. Naděžda Nováková