Naši žáci opět vzorně reprezentovali školu v celostátním finále soutěže EUROREBUS a v rámci republikového hodnocení obsadilo MGO krásné 6. místo. 27. ročníku se elektronickou formou zúčastnily třídy KVB, KVIA, KVIB, 2.A, SPTA , SPTB a nutno dodat, že všechny s vysokých počtem získaných bodů. Do celostátního finále postoupily čtyři třídy, jejichž zástupci soutěžili v tříčlenných družstvech, v kategorii SŠ.
Nejlépe si vedli zástupci SPTA ve složení Ondřej Horák, Ladislav Šústal a Ondřej Železňák, kteří se umístili na 8. místě.
Třídu KVIA reprezentovali Jakub Kaša, Ondřej Klimša a Filip Zvalený, družstvo KVIB soutěžilo ve složení Filip Lenert, Martin Sušeň a Aleš Janošec. SPTB byla v zastoupení Martiny Klimčíkové, Anny Kuropčákové a Marie Kubíčkové.
Celostátní finále se uskutečnilo v prostorách VŠE v Praze, ale našli jsme chvilku nejen na krátkou prohlídku některých zajímavých pražských míst, ale i na  dobrou a sladkou odměnu.
Všem třídám, které se EUROREBUSU zúčastnili děkujeme, blahopřejeme k pěkným výsledkům a doufáme, že se rádi zapojí i do dalšího 28. ročníku.