Jako každoročně připravili vyučující němčiny pro žáky z vyšších ročníků učících se tento jazyk studijní pobyt v německy mluvící zemi.

Tentokrát padla volba na atraktivní Švýcarsko. Studijní pobyt proběhne ve dnech 19. až 23. 9. 2016. Připraven je zajímavý program, naplňující vzdělávací cíle nejen v rámci studia německého jazyka, ale také historie, zeměpisu, dějin umění, apod. Mimo jiné navštívíme hlavní město Bern, dále města jako Luzern, Basilej či Curych, podíváme se do sýrárny v Emmentalu, zkrátka nepřijde ani příroda v podobě návštěvy regionu na úpatí hor Jungfrau a Eiger či prohlídky proslulých Rýnských vodopádů.

 

Podrobný program spolu se všeobecnými podmínkami PRO TRAVEL CK, která studijní pobyt organizačně zajišťuje, a pojišťovacími podmínkami naleznete v odkazech níže. Věnujte prosím pozornost zmíněným dokumentům, včetně stornovacích podmínek (zde upozorňujeme např. na výluky v případě chronických nemocí či spoluúčast při zrušení pobytu ve výši 20% ceny zájezdu). Přihlašování bude probíhat přes elektronický rezervační systém PRO  TRAVEL CK. Pokyny k přihlašování naleznete rovněž v příloze. Vzhledem k vysokému počtu zájemců a omezenému počtu zhruba 40 míst doporučujeme provést přihlášení co nejdříve. Z celkové ceny zájezdu 5 000,- (+ vstupy, jejichž výši naleznete v programu) je nutno uhradit do 15.5.2016 zálohu ve výši 1 500,-, zbytek ceny ve výši 3 500,- je splatný do 20.6. 2016.

Adresa pro rezervaci: http://rezervace.protravel.cz.

Návod na provedení rezervace

Školní zájezd do Švýcarska: Města a hory Švýcarska

zájezd č.: 16-691-7002

termín: 19.-23.9.2016

škola: Matiční gymnázium, Ostrava

Přihlášení na zájezd na adrese:

http://rezervace.protravel.cz

Nejprve je nutné se zaregistrovat (odkaz „Jsi tu poprvé? Zaregistruj se prosím“). Při registraci si zvolíte své přihlašovací údaje: přihlašovací jméno je Vaše emailová adresa, heslo si zvolíte libovolné, alespoň 6 znaků dlouhé. Registraci dokončíte potvrzením zprávy zaslané na váš email. Po přihlášení do systému zadejte číslo zájezdu 16-691 do textového pole a klikněte na „Vyhledat zájezd“. Pak už budete moci vyplnit osobní a další potřebné údaje a potvrdíte závazné přihlášení. Na email obdržíte fakturu pro úhradu zájezdu a přihlášku, kterou podepsanou odevzdáte ve škole.

Registrovat se musí vždy účastník zájezdu, ne rodič. Rodiče mohou již při registraci zadat také svou e-mailovou adresu, na kterou budou dostávat stejné informace jako účastník zájezdu. Účastníky mladší 18 let systém nenechá přihlásit bez zadání údajů o zákonném zástupci.

Přihláška je závazná a z následného odhlášení mohou vyplývat stornopoplatky.

Města a hory Švýcarska

Všeobecné obchodní podmínky PRO TRAVEL CK

Všeobecné obchodní podmínky cestovního pojištění

Pojistné limity cestovního pojištění