telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

V sobotu 23. 4. 2016 se v Aule VŠB – TU Ostrava konalo Krajské kolo vědomostní Soutěže školních tříd a jednotlivců – EUROREBUS.

Naše škola měla své zástupce ve čtyřech kategoriích a z toho žáci tří kategorií postoupili do celostátního kola! V kategorii jednotlivců (nižší gymnázia a ZŠ) zvítězil Ondřej Horák z PA. Kategorie družstev (nižší gymnázia a ZŠ), byla zastoupena žáky SA – Kateřinou Frnkovou, Markétou Sýkorovou a Josefem Müllerem. Trojice žáků se umístila s jednobodovou ztrátou na 4. místě. Kategorii SŠ – jednotlivců, reprezentoval MGO Martin Lichovník ze SPTB, který se umístil na pěkném 4. místě. V kategorii kvart se stali úspěšnými řešiteli Martin Můčka a Matěj Frič z KVA. Studenti se zúčastnili také doprovodných her „Dnešní svět v pohybu“, které byly součástí Eurorebusu. I v této části soutěže si žáci vedli velmi dobře a družstvo SA (ve výše uvedeném složení) postoupilo do celostátního kola „Dnešního světa v pohybu“, které se koná 25. 5. 2016 v Praze.

Děkujeme všem žákům za vzornou reprezentaci školy a Ondřeji Horákovi, Kateřině Frnkové, Markétě Sýkorové, Josefu Müllerovi a Martinu Lichovníkovi přejeme hodně štěstí v celostátním kole soutěže Eurorebus, které se uskuteční 6. 6. 2016 v Praze.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top