telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Stihnout premiéru, čtyři reprízy i derniéru v jednom dni se málokomu podaří. Naše skupina anglického divadla to však v pondělí 5.6. dokázala, když předvedla, co vše se může ve škole semlít, když zmizí pan školník, a to navíc před dnem otevřených dveří?! Kam zmizely všechny rybičky? A kdo nakonec otevře ty zamčené vchodové dveře do školy? 
Autorská hra s názvem The Open Door je dílem jednoho z našich členů, Otty Semeráka ze sexty B.
Talentovaný autor znalý všech předností svých spolužáků hru napsal přímo na tělo členům našeho souboru a ti se následně se svou rolí sžili během zkoušek a vyšperkovali ji vlastními vtípky, hláškami a pohybovými kreacemi. Přestože jsme celou hru odehráli v angličtině, nakonec to byla velkolepá podívaná i pro ty, kdo anglicky nerozumí. Samochvála sice smrdí, nicméně musím konstatovat, že Anna Přečková, Ema Chramostová, Magda Jankovská, Sofie Heinz, Aleš Janošec, Dušan Žiak, Martin Sušeň, Otto Semerák, Bruno Wiederman, Jan Karel Kurzela a Kiet Nguyen Tuan (Patrik) předvedli skvělý výkon.
Rádi bychom také poděkovali Vojtovi Podveskému, který nám celý den věrně dělal osvětlovače, Marcele Pelikánové a jejím studentům výtvarné výchovy za výrobu kulis, Štěpánu Piatkovskému za krásné fotky z dopoledních představení, studiu g za poskytnutí parádních prostor a všem divákům, kteří nás přišli podpořit. 
Za celý soubor, 
Hana English, režisér, inspicient, producent a holka pro všechno

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top