telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na naší škole klademe velký důraz nejen na akademické vzdělávání, ale také na to, aby naši žáci byli šťastné a vyrovnané osobnosti. S nadšením pomáháme našim žákům rozvíjet jejich osobnost a sociální dovednosti.
Během Týdne humanitních předmětů jsme připravili poutavé workshopy, které posilují jedinečnou identitu žáků i jejich osobnostní stránku. Zabrousili jsme do světa efektivního časového managementu s workshopem No Stress aneb jak se nezbláznit z domácích úkolů a procvičovali jsme neverbální komunikaci na workshopu Building Bridges: Empowering Teenagers with Social Skills.
Nepropásli jsme ani možnost proniknout do tajů mezilidských vztahů s významným psychologem PhDr. Janem Svobodou na workshopu Lidský vztah jako základ kvalitního života. Kromě toho jsme pro naše žáky uspořádali také workshop na téma Když je toho na mě moc, zaměřený na zvládání náročných emocí.
Tyto akce navazují na naši dlouhodobou práci s žáky, kterou realizujeme v rámci mimoškolních aktivit, kroužků a školních klubů. Například kroužek NAUTILUS, vedený Mgr. Renátou Macečkovou, pomáhá žákům osvojit si účinné techniky učení se. A školní klub Vnitřní návrhář, pod vedením Mgr. Naděždy Novákové, formou koučinku rozvíjí mimo jiné sociální a komunikační dovednosti žáků.
Jsme hrdí, že můžeme podporovat rozvoj našich studentů nejen ve třídě, ale i mimo ni!


Mgr. Naděžda Nováková

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top