telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Naši studenti se během workshopu s názvem "Kreuz und Quer durch deutschprachige Länder" ponořili do světa německy mluvících zemí. Tato akce, kterou vedla rodilá mluvčí Alexandra Kroiss z Rakouska,  se na MGO konala 9. dubna ve spolupráci s Ostravskou univerzitou.
Během workshopu mělo dvacet studentů jedinečnou příležitost seznámit se s různými aspekty německé kultury a života. Pracovali ve skupinách a objevovali zajímavosti o památkách, jídle, nářečích, významných osobnostech, přírodě a geografii německy mluvících zemí. Díky mnoha různorodým aktivitám a zábavné formě workshopu se studenti nejen poučili, ale užili si také skvělý zážitek.
Není to však zdaleka jediná možnost, jak se u nás mohou studenti v němčině zdokonalit. Ve druhém pololetí totiž na MGO hostuje paní Christine Herold z Německa, která pro zájemce vede hodiny konverzace. Studenti tak mají šanci prohloubit své jazykové dovednosti a získat autentický vhled do německého života a kultury.
Workshopy a konverzační hodiny s paní Herold nejen rozšiřují obzory studentů, ale posilují také jejich schopnost komunikovat v cizím jazyce a porozumět jiným kulturám.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top