telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ve středu 22. 3. 2023 vyslalo naše gymnázium již druhým rokem dvojici Markéty Motanové (2. A) a Ondřeje Mazáka (2. A), tentokrát v doprovodu Mgr. Naděždy Novákové, na Gypri Scrabble Tournament, který se již tradičně konal na Masarykově gymnáziu Příbor a kterého se naše gymnázium účastní již řadu let. 
Po úspěšné cestě na místo, při které jsme se stihli i svižně pokochat scenerickými skvosty z autobusového okénka, jsme s potěšením shledali známé tváře spolu s vyhlášeným občerstvením, jež, radostně můžeme potvrdit, stále drží laťku vysoko. Následně však již nastal čas vytasit zbraně (písmenka) a začít střílet (tvořit slova). Přestřelka byla tento rok, potažmo jako i roky předešlé, intenzivní a nemilosrdná. Nicméně ani v husté mlze konkurence jsme se neztratili a v kategorii škol jsme se po všech třech hrách probojovali až na čtvrté místo z celkového počtu 12 škol.
Akce skončila v brzkých odpoledních hodinách a naše trojice z ní odjížděla spokojená a těšící se na příští „slovní šarvátky“, na které už teď zbrojíme.
Ondřej Mazák

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top