telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

V sobotu 1. 4. 2023 se uskutečnilo v ostravské ZOO finále Velké ceny zoo na téma Etologie. A tentokrát za opravdu rekordní účasti našich žáků. Do finále I. kategorie totiž postoupily z celkového počtu 126 týmů čtyři naše týmy. První tým SA (z 1. místa), druhý tým SA (z 2. místa), tým PA (ze 4. místa) a tým PB (ze 6. místa). Do finále II. kategorie pak z celkového počtu 122 týmů postoupila tři naše družstva, přičemž tým KVB postupoval do finále také z 1. místa, tým KVA z místa třetího a tým TB z místa čtvrtého. Přestože finálová klání plná opravdu náročných otázek s celkovým pořadím v jednotlivých kategoriích ještě mírně zamíchala, na stupních vítězů naši žáci nakonec nechyběli.
V kategorii I (6. a 7. třída ZŠ) uteklo o jeden bod vítězství týmu PA ve složení Pastyříková Valérie, Skořupová Gabriela, Veselská Soňa, Galiová Linda a Vystrková Nela. Na 3. místě skončil tým SA ve složení Klečková Tereza, Štarhová Alžběta, Papoušková Nela, Žmolíková Johanka a Hrušková Natálie.
V kategorii II (8. a 9. třída) nás pak příjemně překvapil tým KVA ve složení Pavlíčková Tereza, Kolichová Adriana, Jungmannová Natálie, Čapková Karolína a Šiřinová Vendula, kterému také o pouhý bod uteklo 1. místo. Týmu KVB bohužel chyběl jeden člen, což jej posunulo na místo 4., tým TB se umístil na 5. příčce.
Všem žákům děkujeme za vzornou reprezentaci školy a děkujeme také Mgr. Petru Vondráčkovi za kvalitní odbornou přípravu žáků na soutěž.
Mgr. Martina Rašovská, RNDr. Mgr. Tomáš Adamus, Ph.D., Mgr. Petr Rašovský

Foto: Mgr. Martina Rašovská, Mgr. Petr Rašovský

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top