telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Letos poprvé se žáci našeho gymnázia zúčastnili celorepublikové soutěže Angličtinář roku. Soutěž je určena pro žáky dosahující úrovně B2–C1 a letos se jí celkem zúčastnilo 3865 žáků.

Umístění našeho žáka Matěje Aulehly ze SEPB na vynikajícím 7. místě (přičemž od vítězství ho dělily pouze 3 body) považujeme za skvělé také vzhledem tomu, že mezi nejlepších dvacet účastníků se probojoval jako jediný zástupce ostravských středoškoláků. V celkovém pořadí žáků máme ještě další dvě nejlepší ostravská umístění, a to na krásném 31. místě – Roman Bořuta ze SEPA a na 48. místě – Michaela Tobolová ze SEPB. Do první dvoustovky se probojoval ještě zástupce naší školy s umístěním na 173. místě Dominik Krayzel ze SEPA.

Také v celkovém počtu účastníků z jednoho ostravského gymnázia jsme na krásném druhém místě – celkem se soutěže zúčastnilo 26 našich žáků především ze sext a septim.

Celkové pořadí naší školy v této republikové soutěži – 10. místo ze 187 škol, spolu s vysokým počtem našich účastníků vypovídá o mimořádných kvalitách jazykové přípravy našich žáků, kterým děkujeme za vzornou reprezentaci.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top