telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Matiční gymnázium Ostrava již řadu let spolupracuje s prestižní vietnamskou vysokou školou Ton Duc Thang University, 19 Nguyen Huu Tho Street, Dist. 7, HCMC, Viet Nam, http://ecc.tdtu.edu.vn A nutno podotknout, že nejde jen o formální spolupráci „na dálku“, ale naši studenti se již dvakrát na pozvání vietnamské strany na tuto univerzitu vypravili a prezentovali zde několik zajímavých projektů. Vystoupení našich žáků bylo kladně přijato i na vybraných středních školách v Ho Či Minově městě, kde oslovili nejen odbornými projekty, ale především špičkovou úrovní anglického jazyka.

     Novým partnerem se po podepsání memoranda nyní stává další úspěšná a dynamicky se rozvíjející vietnamská vysoká škola - DONG NAI TECHNOLOGY UNIVERSITY Nguyen Khuyen, Trang Dai, Bien Hoa, Dong Nai, Viet Nam https://dntu.edu.vn/

Mgr. Ladislav Vasevič podepsal v uplynulých dnech memorandum o spolupráci a projednal několik zajímavých návrhů konkrétních projektů pro následující školní rok. Zajímavé je, že jde o projekty prioritně určené pro studenty vysokých škol a žáci MGO se jich budou účastnit jako „aktivní pozorovatelé“.

Již nyní proto započala příprava „Badatelské expedice Vietnam 2024“, které se naši žáci na základě pozvání vietnamské strany v listopadu 2024 zúčastní.

Dr. PHAN NGOC SON - předseda správní rady DNTU, Ing. VO THI THANH HOA - místopředsedkyně správní rady DNTU, Dr. NGUYEN THUY LAN CHI - prorektorka DNTU, Mgr.
PHAN VO QUYNH NHU - prorektorka DNTU, Dr. TRAN THIEN KHANH - Vedoucí oddělení vědy, techniky a mezinárodní spolupráce, Mgr. TRUONG TRONG NHAN - proděkan Fakulty cizích jazyků

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top