telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vážení rodiče,
        dovolte mi, abych vám jako ředitel Matičního gymnázia poděkoval jménem všech kolegů a kolegyň, za velmi pozitivní a v absolutních číslech mimořádně kladné hodnocení naší práce pro vaše děti, naše studenty.
Sami jistě cítíte, že je pedagogická práce stále náročnější a že současná populace dětí prochází velmi složitým obdobím návratu do běžné reality, ovšem dosti jiného postkovidového, válečného, ekologicky poškozeného a především sociálními sítěmi znásilněného světa. Balancovat na všech těchto hranách je opravdu nesmírně složité nejen pro vaše děti, ale také pro pedagogické pracovníky, kteří prioritně musí především myslet na kvalitu poskytovaného obsahu vzdělání. Není jiné cesty za celoživotním profesním úspěchem vašich dětí než to, že získají kvalitní vzdělání založené na solidním pemzu vědomostí a dovedností.
     Jsme i nadále připraveni tyto náročné úkoly pro vás a vaše děti plnit. Já osobně pak i dále nabízím styl „permanentně otevřených dveří“, kdy můžete kdykoliv a s čímkoliv osobně přijít za mnou a řešit se mnou úskalí vzdělávání, osobnostního vývoje a individuálních aspektů utváření osobnosti vašich dětí, našich studentů.
     Přeji vám krásné předvánoční dny, mnoho klidu a pohody.
Ladislav Vasevič

Autoevaluace 2022

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top