telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Osobně jsem velmi ráda, že vám mohu popsat průběh celé návštěvy. Ale musíme jít pěkně popořadě!

Nejprve vám musím představit našeho velmi vzácného hosta. Justine Lyris Bacay je mladá dívka z Filipín, která již pár měsíců vyučuje angličtinu na MVŠO v Olomouci. Zde jsme měli také možnost Justine poznat a nabídnout jí exkurzi na našem gymnáziu.

Jelikož již pár let pracuje na mnoha humanitárních projektech, její návštěva byla velmi přínosná. Osobně musím říci, že jsem měla velký strach, že vše bude probíhat v kanceláři či kabinetu a budeme se válet v haldách papírů. Naštěstí jsem neměla pravdu!

Kancelář pana ředitele jsme vynechat nemohli, ale poté byla náplň programu pouze na nás (tj. na mně, Aničce Pospíšilové a Adélce Kozákové)! Justin si prohlédla naši školu, popovídala si s primány o Filipínách a aby mohla Ostravu poznat doopravdy detailně, dovlékli jsme ji až na vrchol radnice. Počasí nám nepřálo, ale musím říci, že Justine to nijak náladu nezkazilo; Neříká se jen tak, že Filipínci jsou nejusměvavější národ světa.

Vše jsme zakončili v asijské restauraci. Justine nás ohromila svou zcestovalostí a znalosti všemožných dobrot z různých koutů světa.

Osobně jsem velmi ráda, že jsem mohla poznat někoho nového. Nevěřila jsem, že s mou angličtinou něco zmohu a nakonec se z toho vyklubal čtyřhodinový rozhovor plný zážitků (a také plných různorodých témat)!

Za tým HHFG Marci Neuwithová

THANK YOU, JUSTINE!


ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top