telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • čtyřleté studium: 19. března 2024 (15.00 – 18.00)
  • osmileté studium: 26. března 2024 (15.00 – 18.00)
  • Cena zkušebního testování je 450,– Kč.
  • Svou registrací v systému Parati paratus, s. r. o. stvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami přihlášení a obsahem „balíčku“ Přijímačky nanečisto 2024 tak, jak jsou uvedeny v tomto informačním manuálu.
  • Poplatek za zkušební testování je nutno uhradit nejpozději do 10. 3. 2024 na účet číslo:

MONETA Money Bank, a.s.: 226883301/0600

Variabilní symbol: přidělené kódové číslo žáka
Způsob platby: Bankovním převodem

Přijímačky nanečisto pro žáky z 5. a 9. tříd - modelová řada Cermat 2024 (20 % otevřených úloh)

 Obsah balíčku „Přijímačky nanečisto“

  • Příležitost vypracovat typově autentické testy z jazyka českého a matematiky sestavené na základě našich více než dvacetiletých zkušeností s přípravou žáků na přijímací zkoušky a vytvořené speciálně za účelem diagnostiky slabých a silných míst znalostí testovaných žáků (nejedná se o testy vytvořené jinými společnostmi a ani o vzorové přijímací testy).
  • Přesné počítačové vyhodnocení a zjištění úspěšnosti dosavadní přípravy na přijímací zkoušky podle reálného umístění v tabulce – výsledkové listině (procentuální úspěšnost ve všech oblastech testování), která bude zveřejněna na www.mgo.cz do dvou dnů od konání Přijímaček nanečisto.
  • Hodnocení testů anonymně, pod kódovými čísly, a proto si konečné výsledky a reálné pořadí můžete vyhledat pouze vy osobně.
  • Ojedinělou možnost individuálních konzultací k výsledkům testování (po předchozí domluvě).
  • S žáky, kteří navštěvují přípravné kurzy, budou výsledky testů analyzovány v rámci kurzu.
  • Testy nejsou součástí balíčku (nebudou následně rozdány dětem) - nejedná se o testy vzorových přijímaček, ale o testy diagnostické.

Proč jsou právě naše „Přijímačky 2024 nanečisto“ vhodné pro vás?

  1. Bezkonkurenčně nejnižší cena vzhledem k obsahu „balíčku“ (vypracování modelových autentických testů a záznamových tabulek pod odborným dozorem, individuální rozbor a hodnocení, počítačové zpracování výsledků a výsledkové tabulky, dále viz výše).
  2. Našich přijímaček se účastní žáci z celého regionu (získáte reálnou představu o skutečné úrovni konkurence). Uvidíte přesně nejen, kolik procent úspěšnosti v jednotlivých předmětech dosáhl účastník testů, ale zjistíte i reálné pořadí a můžete v názorné tabulce porovnávat jednotlivé předměty a účastníky.
  3. Promyšlené načasování našich „Přijímaček nanečisto“ – v březnu vrcholí u všech žáků příprava, ale je dost času pracovat na případně zjištěných nedostatcích.
  4. Žáci nejen testy vypracují, ale mohou se s rodiči v konzultačních sezeních seznámit se správným řešením jednotlivých úkolů a svou chybovostí (rodič, žák bude mít k dispozici své odpovědní archy, zadání a vzorová správná řešení). Testy samotné nejsou součástí balíčku.
  5. Žáci poznají prostředí gymnázia, formu dozoru, metodiku řízení přijímacích zkoušek. To vše je součást jejich psychologické přípravy.

Podmínky přihlašování

Přihlásit lze žáka pouze elektronickou cestou na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Uveďte prosím jméno a příjmení dítěte, rok narození, uveďte příslušný termín:

čtyřleté studium:  19. března 2024

osmileté studium: 26. března 2024

elektronický kontakt na zákonného zástupce a případně tel. číslo. Vaše rezervace vám bude následně potvrzena, bude vám přiděleno kódové číslo a pokyny k fakturaci. Po zaplacení příslušné částky za zkušební testování budete pod kódovým číslem zařazeni do oficiálních seznamů žáků pro „Přijímačky nanečisto 2024“

Je nutné, aby účastníci testování znali svá kódová čísla, jen pod těmito kódovými čísly budou rozděleni do jednotlivých tříd v den konání přijímaček nanečisto, jen pod kódovými čísly budou pracovat s testovými úlohami a výsledky budou zveřejněny opět jen v souboru kódových čísel.

(V souladu s normou GDPR budou všechna tato data nutná pro registraci a komunikaci po ukončení zkušebního testování smazána).

Musíme všechny zájemce upozornit, že naše přijímačky nanačisto jsou každoročně beznadějně obsazeny a ani v tomto školním roce nejsme schopni otevřít náhradní termíny pro neuspokojené zájemce. Proveďte  proto prosím svou registraci včas. 

Vaše případné dotazy zodpovíme na tel. čísle: 776 252 799

Způsob podání elektronické rezervace:

 e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

jméno a příjmení dítěte, rok narození, uveďte příslušný termín

čtyřleté studium: 19. března 2024

osmileté studium: 26. března 2024

elektronický kontakt na zákonného zástupce a případně tel. číslo. Vaše rezervace vám bude následně potvrzena, bude vám přiděleno kódové číslo a pokyny k fakturaci.

Cena zkušebního testování „Přijímačky nanečisto 2024“: 450,- Kč

 

Po potvrzení vaší rezervace vám budou obratem na kontaktní email zaslány fakturační údaje, bude vám vygenerován variabilní symbol, který se současně stává kódovým číslem žáka. Po provedení platby bude na těchto stránkách uvedeno vaše dítě pouze pod kódovým číslem v oficiálním seznamu účastníků zkušebního testování (jména a ani jiné osobní údaje v souladu s GDPR nebudou nikde uváděny a zaznamenávány).

Poplatek za zkušební testování je nutno uhradit nejpozději do 10. 3. 2024.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top