telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ve dnech 21. 3. – 25. 3. 2022 se na naší škole konal Týden humanitních věd. Tradiční festival humanitních oborů přinesl pestrou paletu workshopů, přednášek, exkurzí a divadelních či filmových představení.

Mezi mnoha jinými zajímavými akcemi naši studenti debatovali anglicky s rodilým mluvčím o svržení atomové bomby na Hiroshimu, navštívili španělskou restauraci, objevovali tajemství jaderné elektrárny, zahráli si únikovou hru Light in the Dark, prohlédli si secesní domy v Ostravě, shlédli německo-české divadelní představení, dozvěděli se o postavení žen v diktatuře generála Franka, toulali se romantickými uličkami Olomouce, dozvěděli se o úskalí ve světě reklam, navštívili malou Francii, objevovali husitskou Prahu, vychutnávali si belgickou snídani, dozvěděli se, jak se mají efektivně učit, pomáhali Ukrajině, hovořili o divadelní hře Revizor.

Letošní ročník Týdne humanitních věd byl doslova nabitý pozoruhodnými akcemi a předvedl plejádu obohacujících informací, úchvatných představení a okouzlujících míst.

Nicméně je třeba podotknout, že nic z toho, co zde bylo zmíněno by nebylo možné bez stoprocentního nasazení členů pedagogického sboru, kteří program festivalu připravili a díky své neutuchající energii jej realizovali. Proto jim patří velký dík za vynikající výsledek.

Mgr. Tomáš Pek

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top