telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dne 11. 3. 2022 se v centru volného času Korunka konalo okresní kolo šachové ligy škol v kategorii C středních šlkol, ve kterém naše družstvo zvítězilo ve složení Viktorie Buchtová, Vojtěch Žolnerčík, Damián Džubera a Jonáš Michálek. Družstvo si svým skvělým výkonem zajistilo postup do krajského kola.

Dne 23. 3. 2022 se potom konalo krajské kolo školní šachové ligy kategorie B ve Frýdku-Místku. Naše čtyřčlenné družstvo ve složení Stanislav Oborný, Viktorie Buchtová, Jakub Vaněk a Šimon Kristl se umístilo na třetím místě. Je důležité podotknout, že bodové hodnocení mělo naše družstvo stejné jako druhé družstvo. O konečném třetím místě musely rozhodnout až pomocné koeficienty. Naše družstvo si nadále drží naději na postup do národního kola, protože již byla podána žádost o divokou kartu.

Na tomto turnaji nás reprezentovalo i družstvo B, které si postup vydobylo v okresním kole. Naši reprezentanti z týmu B skončili na 9. místě.

Je třeba podotknout, že pravidelná účast našich týmů v krajských kolech školní šachové ligy podtrhuje vysokou kvalitu šachové scény na Matičním gymnáziu.

Mgr. Tomáš Pek

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top