telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ještě nikdy se nestalo, že by se účastníci této soutěže z našeho gymnázia neumístili na čelných místech. Duet „Je m´appelle Émilie Jolie“ interpretovaný Lucií Durákovou a Matyášem Walderem byl milý, dojemný a porota mu přiřkla druhé místo ve věkové kategorii 15 až 18 let. K úspěchu samozřejmě přispělo hudební nastudování s Mgr. Markétou Borůvkovou a čtyřčlenná doprovodná skupina: Mgr. Markéta Borůvková, Šimon Bátrla, Vojtěch Janča, Aleš Uher.
Nela Starková z Kvarty A úžasně zazpívala píseň Barbary Pravi „Voilà“. Dva z pěti porotců jí dali plný počet bodů, ale poněkud nelogickým bodovacím systémem prosazeným slovenskou stranou této mezinárodní soutěže se stalo, že Nela obsadila 4. místo ve věkové kategorii, ve které byla nejmladší a podle mnoha účastníků soutěže nejlepší.
Všem frankofonním a frankofilním zpěvákům a hudebníkům z naší školy děkujeme za skvělou reprezentaci. Totéž platí o nesmírně kultivovaném vystupování Valentýny Kovšanové a Jana Maršálka, kteří se ujali průvodního slova.
Kuriozitou letošního 22. ročníku Concours de la chanson francophone byla účast ing. Daniely Krulikovské, letošní vítězky kategorie dospělých, protože před dvaceti lety Daniela, za svobodna Kubečková, zvítězila v kategorii středoškoláků a  byla tehdy naší studentkou.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top