telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

O víkendu 27. - 28. 4. 2024 se žáci debatního klubu naší školy účastnili v Praze Finálového turnaje Debatní ligy 2023/2024 a Otevřeného turnaje při finále Debatní ligy 2023/2024. Debatovalo se znovu na téma zakázkové ekonomiky, omezení vlivu Číny ve světě nebo legalizace drog.
Do debatní ligy se letos zapojilo 71 týmů. Ve Finálovém turnaji bojoval tým Oxid hořečnatý ve složení Dominik Kalouda (OKTB), Ondřej Klimša a Daniela Pacltová (oba SPTA), který se nakonec se dvěma výhrami velmi těsně nedostal do semifinále a obsadil šesté místo. Dominiku Kaloudovi se i v letošní sezóně podařilo proniknout mezi deset nejlepších řečníků Debatní ligy.
Na Otevřeném turnaji jsme také měli tým, tentokrát čtyřčlenný, ve složení Filip Hon, Libor Šneider (oba SXA), Filip Zvalený (SPTA) a Julie Mikulová (SPTB). Tomuto týmu se povedlo vyhrát tři ze svých čtyř debat, přičemž Libor Šneider se stal nejlepším debatérem Otevřeného turnaje. Petr Fráňa (SPTA) vypomohl debatérům z Plzně a Hradce Králové v týmu Sisyfův kámen. Týmu MgO náleží v letošní Debatní lize 21. příčka.
Toto byl poslední turnaj Debatní ligy pro tento rok, další turnaje nás čekají až příští sezónu, na kterou se velice těšíme, bude totiž zaveden nový systém debatování.
Petr Fráňa, SPTA

K úspěšnému umístění oběma týmům i jednotlivcům gratulujeme a děkujeme všem našim debatérům za poctivě odvedenou práci, zanícení pro věc a bezpočet prodebatovaných hodin nejen během turnajů, ale i během klubových debat. Našim příznivcům děkujeme za projevenou podporu a přízeň v uplynulé sezóně.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top