telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rádi bychom se s vámi podělili o skvělé zprávy ze Zeměpisné olympiády, která se na naší škole koná každoročně. Žáci soutěžili ve čtyřech kategoriích a nejlépe si vedli tito soutěžící:

  • Kategorie A (prima): 1. místo – Eliška Hanzlíková (PB), 2. místo – Richard Mazurek (PB), 3. místo – Alina Okhotníková (PA)
  • Kategorie B (sekunda): 1. místo – Petr Malý (SB), 2. místo – Ema Liberdová (SB),   3.místo – Jan Pastrňák (SA)
  • Kategorie C (tercie a kvarta): 1. místo -Tobiáš Skořupa (TA), 2. místo – Viktorie Buchtová (TB), 3. místo – Matyáš Král (TB)
  • Kategorie D (kvinta až oktáva, 1. až 4. ročník čtyřletého studia): 1. místo - Ema Dančíková (KVIA), 2. místo - Aleš Janošec (SPTB), 3. místo – Antonín Budín (SXB)

S potěšením oznamujeme, že vítězové jednotlivých kategorií úspěšně postoupili do okresního kola. V tomto kole nás reprezentovali s velkým nasazením a umístili se na velmi pěkných místech: Eliška Hanzlíková - 2. místo, Petr Malý – 2. místo a Ema Dančíková – 6. místo.
Soutěžící, kteří obsadili 2. místa se probojovali do krajského kola.
V tomto kole si nejlépe vedla E. Hanzlíková, která získala krásné 2. místo. P. Malý se umístil na pěkném 6. místě.
Všem našim studentům, kteří se zapojili do soutěže, srdečně děkujeme za skvělou reprezentaci školy. Blahopřejeme jim k dosaženým úspěchům a přejeme mnoho dalších úspěchů v jejich studiu i budoucích soutěžích.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top