telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Naši žáci dosáhli skvělého úspěchu v soutěži Eurorebus, která testuje nejen znalosti zeměpisu, ale také schopnost logického myšlení a týmové spolupráce.
Akce se uskutečnila v červnu v prostorách VŠE Praha.
Do této soutěže se zapojilo přes 18 tisíc soutěžících z celé republiky a v celostátním finále, které hostilo 360 nejlepších účastníků, obsadili naši reprezentanti úžasné druhé místo! Za Matiční gymnázium soutěžili tito žáci: Jonáš Adámek, Jakub Bajger a Jan Pastrňák ze SA. Kromě stříbrných medailí si domů odnesli také tiskárnu a další hodnotné ceny.
Také zástupci septim Petr Fráňa, Ondřej Klimša a Šimon Vavrečka vzorně reprezentovali naši školu.
Tento vynikající výsledek je výsledkem jejich pilné přípravy, která probíhala nejen v rámci Zeměpisného kroužku. Naši žáci prokázali, že tvrdá práce a odhodlání přináší ovoce.
Gratulujeme našim úspěšným žákům a děkujeme všem, kteří je podporovali a pomáhali jim na jejich cestě k tomuto skvělému výsledku.
Rádi bychom také poděkovali společnosti TERRA-KLUB,  Mgr. Danielu Kozákovi, moderátoru Janu Kovaříkovi z Českého rozhlasu a celému týmu organizátorů soutěže E.ON Eurorebus za skvělý průběh soutěže.
A již se těšíme se na další ročník Eurorebusu.

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top