telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Členové Zdravotnického kroužku MGO letos opět prokázali své špičkové znalosti i dovednosti v oblasti poskytnutí první předlékařské pomoci.
Dne 29.4.2024 se na naší škole ve spolupráci s Oblastním spolkem ČČK konalo oblastní kolo Soutěže mladých zdravotníků za účasti dvou našich týmů.
Tým 1: Vanda Třečková, Nelly Holaňová, Klára Andilová, Petra Havlásková a Alex Polanský
Tým 2: Oliver Turecký, Alexandra Balon, Matěj Veřmiřovský, Alena Jodlovská a Eliška Kovářová
Naši žáci potvrdili, že zdravotnický kroužek MGO dělá svou práci opravdu skvěle, protože tým 2 zvítězil a tým 1 skončil v těsném závěsu na druhém místě, čímž naši žáci potvrdili, že jsou mistři první pomoci v okrese.
Oba týmy tak postoupily do regionálního kola konaného 8.6.2024 v Opavě. V silné konkurenci nakonec těsně na druhém místě skončil tým 1, tým 2 se pak umístil na místě čtvrtém.
Děkujeme členům Zdravotnického kroužku MGO za příkladnou reprezentaci školy a především Markétě Hrubošové, která se věnovala soutěžícím i mimo pravidelné schůzky kroužku a přípravě týmů obětovala velkou spoustu volného času a úsilí. Poděkování patří i Filipu Lenertovi a Petru Štěpánovi, kteří doprovodili naše soutěžní týmy na sobotní regionální kolo do Opavy.
Foto: Mgr. Petr Rašovský a Filip Lenert

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top