telefon: 596 116 239  |  Kontakt na sekretariátskopkova@mgo.cz

Přihlásit se

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Už při letmém pohledu do třídy IV. A spatříte a ucítíte perník, a kdybyste šli dále, uvidíte nad vaší hlavou hvězdičky, a to i přes tajemně poklidné šero, narušované decentní září světýlek. Ne, není řeč o žádném drogovém doupěti, nýbrž o vánoční výzdobě třídy IV. A, která s ní letos vyhrála již tradiční soutěž našeho gymnázia.
Zapojili se všichni – úplně každý si našel příležitost přiložit ruku k tomu velkolepému dílu, ať už to bylo vystřihování vloček či rozvěšování dekorací; nesmíme taktéž zapomenout na stromeček, jehož téměř bytostná přítomnost dovedla atmosféru k dokonalosti. Ducha přátelského kolektivu stvrdili i vánoční skřítci s obličeji jednotlivých žáků (a Santa s tváří pana profesora třídního Martináka), kteří obsadili jindy prázdné stěny.
Zvláštní obdiv a poděkování patří zejména naší spolužačce Anně Bancířové, která se postarala nejen o úžasnou perníkovou chaloupku, která tolik upoutává zraky porotců i náhodných zvědavců, ale dokonce i o další vánoční cukroví - včetně vlastnoručně vyrobených vynikajících makronek.
Jako třída jsme velice rádi, že se nám něco takového poslední rok  studia na našem gymnáziu povedlo, a to jednak z důvodu, že se těšíme na pizzy, jež na nás za odměnu čekají, ale i proto, že máme malou, prostou radost z toho, že nápis Veselé Vánoce!, který už 2 dny předtím zdobil tabuli, odvrátil nejeden výklad našich profesorů.

Lukáš Fryk, 4. A

ZAVOLEJTE NÁM!
+420 596 116 239
skopkova@mgo.cz
Dr. Šmerala 25/2565, Ostrava

Back to top